5 SIMPLE STATEMENTS ABOUT پرانا چیست EXPLAINED

5 Simple Statements About پرانا چیست Explained

5 Simple Statements About پرانا چیست Explained

Blog Article

فراموش نکنید که یبوست را همیشه نمی توان در خانه درمان کرد و برای رفع آن نیاز به نظر متخصص دارید تا ابتدا علت آن پیدا شود و بعد اقدامات درمانی لازم انجام گیرد.

اگر این علائم را دارید می توانید به صورت حضوری یا غیر حضوری یعنی تصویری، تلفنی و متنی با متخصصان گوارش و داخلی دکتر مایکو ارتباط برقرار کنید.

سلام دکتروقت بخیرمن ۳۰سالمه که عمل روده اضافی که داشتم شدم بعدعمل تاحالابرای مدفوع برام خیلی سخت شده دوروز یک باراون هم خیلی کم ومعده دردهم دارم خیلی دکترای گوارشی مراجعه کردم اندسکوپی آزمایش خلاصه هرچی به فکردکترارسیده انجام دادن دارو یاشربت یاپودر که بهم میدن هنگام مصرفش برای دستشویی خوب میشم بعدکه دارویمام میشه دوباره خشکیت به نظرت مشکلم چیه

لیناکتولاید : این داروی خوراکی از روده جذب نمی شود و با تحریک سلول‌های پوششی روده‌ی کوچک به ترشح مایع به داخل روده به درمان یبوست می‌کند.

ببخشید بنده یک هفته هست که معدم کار نکرده نزدیک دوماه هست هفته یک دفع کار می‌کنه و وقتی روزش میرسه دنیا رو سرم خراب یبوست نوزاد 3 ماهه میشه.

درمان یبوست شدید با جوش شیرین : تاثیرات درمانی جوش شیرین بر روی این بیماری فوق العاده است زیرا بی کربنات موجود در جوش شیرین سموم و باد بدن را خارج نموده و درد ناشی از آن را تسکین میدهد.

ملین هایی که ترشحات روده را افزایش می‌دهند و باعث می شوند مواد دفعی راحتتر در دستگاه گوارش حرکت کنند.

این بیماری در اثر کند شده حرکات روده و در نتیجه کند شدن سرعت حرکت مواد در کولون رخ میدهد که به موجب آن عملکرد دفع با اختلال همراه خواهد شد.

در این صورت گاهی لازم است مداخلاتی مانند اِنِما یا جراحی ضرورت پیدا کند.

سلام من دو روز هست که دل درد خیلی شدید دارم و دو روز هم نتونستم دستشویی کنم قبلا هم اینطوری شده بودم ولی الان دیگه بیشتر اذیتم میکنه سوزش هم دارم چی کار کنم؟

تا حد امکان پر تحرک باشید و سعی کنید به طور منظم ورزش کنید.

گاهی با بالا رفتن سن ممکن است لازم باشد از داروهایی استفاده کنیم، که بر عملکرد دستگاه گوارش اثر گذاشته و باعث بروز یبوست می‌شوند.

برای مثال، اگر اجابت مزاج دردناک باشد احتمالاً مشکلی در دریچه‌ و خروجی مقعد وجود دارد. اگر مدفوع کم حجم باشد، می‌تواند از فقدان فیبر در رژیم غذایی ناشی شود. اگر بیمار مجبور است مدفوع را با زور و فشار زیادی دفع کند، ممکن است اختلالی در عملکرد عضلات کف لگن وجود داشته باشد.

اکثر شقاق ها با درمان های ساده ای مانند مکمل های فیبر، نرم کننده های مدفوع (اگر علت یبوست باشد) و حمام های گرم با موفقیت درمان می شوند.

Report this page